Voetreflexzonetherapie
in regio Apeldoorn

Voetreflexzonetherapie (ook wel voetreflexologie) is gebaseerd op de gedachte dat je lichaam en geest in harmonie met elkaar verbonden zijn en één geheel vormen. Voetreflexologie werkt regulerend op je lichaam.

Contact opnemen

Door je gehele lichaam lopen energiebanen die onder andere in de voeten eindigen. Je reflexpunten - en zones in de voeten corresponderen met de organen en orgaansystemen. Door druk op deze reflexpunten - en zones te geven, gaan er impulsen naar de betreffende organen, waardoor blokkades kunnen worden opgeheven en de energie weer vrij kan stromen.


Soms is het nodig om tussen de voetreflexbehandelingen een metamorfosemassage te plannen om blokkades die opgedaan zijn in de préconceptie, conceptie of tijdens je bevalling, op te lossen tijdens deze massage. Dit is een hele zachte vorm van aanraking aan de voeten, handen en hoofd over de reflexpunten van de wervelkolom; het heeft een diepe werking.

Ook is het mogelijk dat, als ik merk dat jouw energie uit balans is, ik je eerst een korte behandeling geef om de energie in balans te brengen. Hierdoor kan de voetreflexbehandeling beter door je lichaam en geest ontvangen worden. Dit doe ik door middel van het doortrekken van energie over je gehele lichaam aan de achter- en voorkant.

 

Harmonie en samenwerking tussen je lichaam en geest kunnen zo weer worden hersteld. De behandeling leidt er bovendien toe dat je je bewust wordt van het onlosmakelijke verband tussen lichaam en geest.

Hoe ontstaat ziekte?

Ziekte kan ontstaan door bijvoorbeeld negatief denken of handelen, door onderdrukte en onverwerkte emoties. Hierdoor kan er geleidelijk een blokkade of breuk ontstaan in de energie naar de verschillende organen en/of orgaansystemen.

Hoe lang bestaat voetreflexologie al?

De voetreflexologie werd al toegepast in het oude China, in Egypte en bij de originele inwoners van Noord- en Zuid-Amerika. De natuurmens is zich bewust van de natuurwetten. Hij kent het verband tussen aarde, kosmos en de menselijke geest. Al geruime tijd zijn we als Westerse mens het contact met deze harmonie kwijtgeraakt. Onze intuïtie is geblokkeerd, ons denken ontkent het verband tussen lichaam en geest en ziekte wordt gezien als een mechanische storing. Sinds enkele jaren is dat aan het veranderen. Er ontstaat een toenemende belangstelling voor vrijwel vergeten natuurgeneeswijzen, zoals voetreflexologie, die al duizenden jaren geleden werd beoefend.

Hoe vaak zou je behandeld moeten worden wil je resultaat merken?

Aan te bevelen is om minstens vier behandelingen achter elkaar te reserveren. Op die manier kun je een beter resultaat verwachten. Je plant dan iedere week of 14 dagen een consultatie bij me in. Na vier behandelingen evalueer ik samen met jou of verdere behandeling dan nog noodzakelijk is. Het voordeel van vier behandelingen in een keer reserveren is, dat als je mij in een keer alles betaalt, ik je een pakketkorting kan aanbieden. Dit hoeft natuurlijk niet, het spreekt alleen veel cliënten wel aan om dit te doen.

Neem contact op voor professioneel advies over voetreflexzonetherapie via

06 - 44 25 02 51

Contact