Klassieke homeopathie
in regio Apeldoorn

In de homeopathie gaat het om het helen van de gehele mens: op mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Het is niet gericht op één klacht, maar op het totaalbeeld van de klachten op alle niveaus. Het werkt voor alle leeftijden. Klassieke homeopathie kan gecombineerd worden met reguliere middelen en andere therapieën.

Contact opnemen

Klassieke homeopathie in het algemeen

Het consult biedt tijd en ruimte voor jouw voorgeschiedenis, ziekteverloop, problemen e.d. Het draait om jou, als gehele mens met jouw eigen individuele verhaal. Verder krijg je genoeg mogelijkheden tot vragen stellen. Door Klassieke homeopathie wordt jouw vitale levenskracht aangespoord om aan het werk te gaan, waardoor jouw helingsproces op gang kan komen. Het enige wat ik doe, is jou een zetje geven in die richting met een homeopathische remedie. Klassieke homeopathie versterkt jouw zelfhelend vermogen.

Het is een milde en zachte natuurgeneeswijze. Al ruim 200 jaar wordt deze helingsmethode over de hele wereld toegepast. Ik verwonder me telkens opnieuw over hoe bijzonder de natuur in zijn werk gaat en wat voor mogelijkheden er allemaal zijn op dit gebied.

Als klassieke homeopaat kijk ik in de consultatie welke homeopathische remedie het beste bij jou past met jouw individuele klachten. Dit advies geef ik je dan mee.

Voor wie?

Voor mannen, vrouwen en kinderen die hulp en een goede ondersteuning nodig hebben bij:


Acute klachten, zoals: oorontsteking, blaasontsteking, verstuikingen, griep, na een ongeval, als een botbreuk (niet om het bot te zetten, maar om het heelwordingsproces te versnellen); na het bezoek van een tandarts, of juist voor een operatie ter ondersteuning. Allerlei vormen van ontstekingen of infecties die acuut optreden, zoals corona.

 

Chronische klachten, zoals reumatische klachten, spijsverteringsproblemen, ademhalingsproblemen, bloedcirculatieklachten en overprikkelde zenuwen.

 

Geen volledig herstel na infectieziekten, zoals Pfeiffer, Post-Covid, Ziekte van Lyme; hoofdpijn/migraine, huidproblemen (eczeem, acne), slapeloosheid, oververmoeidheid en burn-out.

 

Allergieën, zoals hooikoorts.

 

Menstruatieklachten, hormonale klachten etc.

 

Ontstoring van vaccinaties.

 

Mentale klachten, zoals concentratiestoornissen, vergeetachtigheid, verwardheid, dufheid, waanbeelden, mentale klachten ontstaan door rouw, verlies van een baan of andere oorzaken of aanleidingen en veel meer.

Emotionele klachten, zoals bedroefdheid door rouw of verlies, zelfmoordgedachten, wisselende emoties als veel lachen en daarna in huilen uitbarsten, boosheid en woede-uitbarstingen, onbeheersbare emoties, zich tekort gedaan voelen, angsten en bezorgdheid, schuldgevoelens, schaamte, zichzelf volledig wegcijferen, onverwerkt verdriet en trauma’s en nog veel meer.

 

Kinderen met klachten, zoals problemen na een moeilijke bevalling, baby’s die veel huilen, allergieën, verkoudheden, oorontsteking, ontstoken amandelen, darmkrampjes, klachten na vaccinaties of oxytocine, slecht slapen, vervelende dromen, huidproblemen, zoals eczeem, problemen op school, zoals gepest worden, moeilijk kunnen concentreren en leren, hyperactiviteit, vervelend gedrag thuis en op school, groeiachterstand of traagheid met leren.

Een kind wordt in de homeopathie niet in een hokje geplaatst en een etiketje opgeplakt, maar wordt puur als individu behandeld waarbij eigenheid centraal staat. Hierop adviseer ik een remedie die bij je kind past.

 

Klassieke homeopathie geeft je weer een zetje in de goede richting en stimuleert het genezend vermogen.

Consulten

Ik raad je aan om te rekenen op sowieso 3 consultaties die bestaan uit het eerste consult en 2 vervolgconsulten om te kijken hoe je reactie is op de geadviseerde homeopathische remedie(s). Samen kunnen jij en ik kijken of vervolg nog nodig is. Afhankelijk van de ernst van de klachten kijken we hoeveel consulten je nodig hebt. Van iets waar je al jaren last van hebt, mag je niet van verwachten dat dit in binnen 1 week weg is. Dit heeft tijd nodig. Dat lijkt me logisch.

Meer weten over klassieke homeopathie? Bel:

06 - 44 25 02 51

Contact